Selskap på Mæle gårdVelkommen til historiske Mæle gård! I den langstrakte trønderlåna fra 1856 åpner vi dørene for deg. Tre stuer på rekke og rad.

Vår dyktige samarbeidspartner Marias Kjøkken serverer maten på Mæle gård. Marias Kjøkken har kreative kokker som henter inspirasjon både nasjonalt og internasjonalt.

Vi ønsker alle typer selskap velkommen; næringslivsgjester, lag/foreninger og privatpersoner. Våre lokaler egner seg godt som ramme rundt de spesielle anledninger.

MAT OG DRIKKE


På Mæle gård ønsker vi å tilby en meny av høy kvalitet. Våre dyktige kokker setter sammen menyen ut ifra råvaretilgang og sesong. Dette gir oss mulighet til å plukke de beste råvarene til enhver tid, og med drikke tilpasset maten vil vi kunne gi deg en totalopplevelse for kvelden.

Velg mellom

3, 4 eller 5-retters meny.
Til alle menyene blir det servert brød
fra Eidum Gårdsbakeri.

Drikke

En profesjonell vinkelner har valgt de edle dråpene til maten vi serverer. Vi tilbyr en tilpasset vinpakke til alle menyene.
Mæle gård har alle rettigheter.

Kapasitet

Vi har kapasitet på inntil 28 personer til
servering av 3-5 retters meny.
Minimum 10 personer.

Kurs


På Mæle gård er vi opptatt av den gode smaken på både mat og drikke. Vi tilbyr kurs der du kan øke din forståelse og kunnskap. Vi har knyttet oss til samarbeidspartnere som har et brennende engasjement og unik kunnskap på sine felt.

Vinkurs

Vi kan tilby et vinkurs/smaking før maten serveres. Vår vinkelner vil ta dere gjennom et vinlandskap med fokus på historie og nåtid, illustrert med representative viner fra området. Ta kontakt for forslag til tema.

10-24 deltagere.
Varer ca. en time.

Kaffekurs

Kaffe er den drikken som berører flest menneskehender fra bær til kopp. Klima og foredling av kaffebønnene legger grunnlaget for en råvare mer kompleks enn vin. I dette kaffekurset med Jakobsen & Svart Kaffebrenneri forklarer vi forskjellen på god og dårlig kaffe. Man får smake sesongens kaffe direkte fra brenneriet. Jakobsen & Svart Kaffebrenneri er et kaffebrenneri i Trondheim med egen kaffebar. Brenneriet ble startet opp i 2012 av Tony Jacobsen. Passer fint å ha før middag.

10-24 deltagere.
Varer ca. en time.

Kokkekamp

Kokkekamp med Marias Kjøkken er en uformell og morsom konkurranse der man deles inn i flere lag og konkurrerer om å lage den beste maten. Fin aktivitet før middag.

10-18 deltagere.

Underholdning


”Klagesanger fra vugge til grav” er en minikonsert med humoristiske klagesanger som passer godt for alle slags typer sammenkomster. Rakel Sivertsen er revyartist og har vunnet flere priser på NM i revy på Høylandet. Marit Hammer er hennes venninne og trofaste pianist. Sammen reiser de rundt med sin egenproduserte cabaret og gleder publikum med gjenkjennbar og lettbeint humor om livets små og store utfordringer.

Spesielle ønsker utover vårt tilbud? Ta kontakt!

For forespørsel ta kontakt via
telefon, mail eller vårt kontaktskjema